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LEGAL REPORT


PLUMBING TECHNICAL ADVISORY COMMITTEE (TAC)
Question:  	When a water heater is fitted with a tempering valve, does Florida Building Code - Plumbing 2020, Section 606.1, 8 require separate full open valves for the water heater and its dedicated tempering valve? 
Answer:	The answer to the Petitioner’s question is no.  As per Section 606.1 of the 7th Edition (2020) Florida Building Code, Plumbing and for the project in question, full open valve is only required to be installed on the water supply pipe to the water heater and therefore, no such valve is required to be installed for the dedicated tempering valve.  
