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Date: November 17, 2014 
 
Report #: 112 
 
Petitioner: Ray Masciana 
 
Year:  2014 
 
Code:  Residential 
 
Section: R302.4 
 
Question: Would a fire rated door be permitted in the rated wall assembly to interconnect the living spaces 

of separated dwelling units? 
 
Answer: Yes, as per Section 104.11 Alternative materials, design and methods of construction and equipment, of the 
2010 Florida Building Code, Building and consistent with the language in section 302.4.1.1, Fire-resistance-rated 
assembly, of the 2010 Florida Building Code, Residential and also consistent with Section 715, Opening 
Protectives, and Table 715.4, Fire Door and Fire Shutter Fire Protection Ratings, of the 2010 Florida Building 
Code, Building. 
 
 
Comment: None 
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